Aktuális

Kapcsolat:

Információ, bejelentkezés:
30/519-1062

Szabad napokon:
30/519-1062,
70/395-2007

info@kalandturapark.hu

Cím:
Miskolctapolca, Garas Sámuel utca 1.,
Csónakázó-tó mellett

Újra itt a tavasz!
KEDVES VENDÉGEINK, KALANDPARKOZNI VÁGYÓK. A KORMÁNY AJÁNLÁSÁVAL, HATÁROZATLAN IDŐRE ZÁRVA TARTUNK. REMÉLJÜK, MINÉL HAMARABB TALÁLKOZHATUNK! MINDENKINEK JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁN A MISKOLCTAPOLCAI KALANDTÚRAPARK CSAPATA!!!
Tavaszi kikapcsolódás és osztálykirándulás:

Újra itt a tavasz és továbbra is várjuk szeretettel kedves vendégeinket a Miskolctapolcai Kalandtúraparkban. Az éven számos új akadállyal várjuk a kalandtúrázni vágyó csoportokat, új és régi vendégeinket. Kibővült és teljesen megújult a piros pályarendszer. Az ország egyik legnehezebb pályáját, az Adrenalin pályát egy új, "Mókus ösvény" csúszópályával egészítettük ki.


Ha nyitvatartási időn kívül szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, kérjük hívja a elérhetőség menüpontban található telefonszámokat.


Egész éves BOMBA AKCIÓ! A csoportosan megvásárolt kombinált pályás jegyeket egész évben órási kedvezménnyel lehet megvásárolni! További információ az Áraink menüpontban.

Eső, erős szél esetén sajnos nem tudjuk látogatóinkat fogadni.

A Park nyitva tartásáról a "Nyitva tartás" menüpontban tájékozódhatnak.

A múlt évben nagy sikert aratott az iskolás csoportok körében az éjszakai kalandtúrázás. Az éjszakai túrázáshoz előzetes bejelentkezés szükséges! 10 főnként egy kisérő szülő vagy tanár inegyensen veszt részt a túrán.

Továbbra is várjuk iskolai, munkahelyi csoportok jelentkezését! Elérhetőségek a "Kapcsolat" menüpont alatt találhatók.

A Kalandpark „Hungary Card”, „HVG klubkártya”, „Kölyökbirodalom Családi Klubkártya” és „Természetjáró kártya”, valamint „Ajándék Erzsébet utalvány”, „Diákkedvezmény (diákigazolvány)” elfogadóhely.