Aktuális

Kapcsolat:

Információ, bejelentkezés:
30/519-1062

Szabad napokon:
30/519-1062,
70/395-2007

info@kalandturapark.hu

Cím:
Miskolctapolca, Garas sétány,
Csónakázó-tó mellett

Újra itt az ősz!
Őszi kikapcsolódás és osztálykirándulás:

Újra itt az ősz és ebben az időszakban is várjuk szeretettel kedves vendégeinket a Miskolctapolcai Kalandtúraparkban. Az éven számos új akadállyal várjuk a kalandtúrázni vágyó csoportokat, új és régi vendégeinket. Kibővült és teljesen megújult a teljes pályarendszer. Az ország egyik legnehezebb pályáját, az Adrenalin pályát egy új, "Mókus ösvény" csúszópályával egészítettük ki.

Az őszi időszakban hétvégente vagyunk nyitva, illetve az őszi szünetben is nyitva tartunk 2022.10.29. - 2022.11.07. között. Ezeken a napokon rövidített nyitvatartással 11.00-tól várjuk kedves Vendégeinket 16:00-ig.

Ha nyitvatartási időn kívül szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, kérjük hívja a elérhetőség menüpontban található telefonszámokat.


Szeptemberi és októberi BOMBA AKCIÓ! A bejelentkezett csoportoknak, akik a kombinált pályára neveznek be, a csoportos jegyárból további 20% kedvezményt biztostosítunk.

A Kalandtúrapark 2022. szeptember 1-től hétvégenként tart nyitva!

Eső, erős szél esetén sajnos nem tudjuk látogatóinkat fogadni.

A Park nyitva tartásáról a "Nyitva tartás" menüpontban tájékozódhatnak.

A múlt évben nagy sikert aratott az iskolás csoportok körében az éjszakai kalandtúrázás. Az éjszakai túrázáshoz előzetes bejelentkezés szükséges! 10 főnként egy kisérő szülő vagy tanár inegyensen vehet részt a túrán.

Továbbra is várjuk iskolai, munkahelyi csoportok jelentkezését! Elérhetőségek a "Kapcsolat" menüpont alatt találhatók.

A Kalandpark „Hungary Card”, „HVG klubkártya”, „Kölyökbirodalom Családi Klubkártya” és „Természetjáró kártya”, valamint „Ajándék Erzsébet utalvány”, „Diákkedvezmény (diákigazolvány)” elfogadóhely.