Aktuális

Kapcsolat:

Információ, bejelentkezés:
30/519-1062

Szabad napokon:
30/519-1062,
70/395-2007

info@kalandturapark.hu

Cím:
Miskolctapolca, Garas Sámuel utca 1.,
Csónakázó-tó mellett

Újra itt a tavasz!
KEDVES VENDÉGEINK, KALANDPARKOZNI VÁGYÓK.

Újra itt a tavasz és ebben az időszakban is várjuk szeretettel kedves vendégeinket a Miskolctapolcai Kalandtúraparkban. Az éven számos új akadállyal várjuk a kalandtúrázni vágyó csoportokat, új és régi vendégeinket. Kibővült és teljesen megújult a teljes pályarendszer. Az ország egyik legnehezebb pályáját, az Adrenalin pályát egy új, "Mókus ösvény" csúszópályával egészítettük ki.

TOVÁBBRA IS VÁRJUK AZ OSZTÁLYKIRÁNDULÓ CSOPORTOK JELENTKEZÉSÉT, KALANDPARKUNK CSODÁS KORNYEZETÉBE!

Tavaszi kikapcsolódás és osztálykirándulás:

Ha nyitvatartási időn kívül szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, kérjük hívja a elérhetőség menüpontban található telefonszámokat.


Egész éves BOMBA AKCIÓ! A csoportosan megvásárolt kombinált pályás jegyeket egész évben órási kedvezménnyel lehet megvásárolni! További információ az Áraink menüpontban.

Eső, erős szél esetén sajnos nem tudjuk látogatóinkat fogadni.

A Park nyitva tartásáról a "Nyitva tartás" menüpontban tájékozódhatnak.

A múlt évben nagy sikert aratott az iskolás csoportok körében az éjszakai kalandtúrázás. Az éjszakai túrázáshoz előzetes bejelentkezés szükséges! 10 főnként egy kisérő szülő vagy tanár inegyensen vesz részt a túrán!

Továbbra is várjuk iskolai, munkahelyi csoportok jelentkezését! (Ha a veszélyhezetet visszavonta a kormány!) Elérhetőségek a "Kapcsolat" menüpont alatt találhatók.

A Kalandpark „Hungary Card”, „HVG klubkártya”, „Kölyökbirodalom Családi Klubkártya” és „Természetjáró kártya”, valamint „Ajándék Erzsébet utalvány”, „Diákkedvezmény (diákigazolvány)” elfogadóhely.