Aktuális

Kapcsolat:

Információ, bejelentkezés:
30/519-1062

Szabad napokon:
30/519-1062,
70/395-2007

info@kalandturapark.hu

Cím:
Miskolctapolca, Garas sétány,
Csónakázó-tó mellett

Újra itt a Nyáriszünet!
Nyári kikapcsolódás és kirándulás:

Újra itt a nyár és ezzel együtt ismételten mindennapos nyitva tartással várja a Miskolctapolcai Kalandtúrapark. Az éven számos új akadállyal várjuk kalandtúrázni vágyó, új és régi vendégeinket. Kibővült és teljesen megújult a piros pályarendszer. Az ország egyik legnehezebb pályáját, az Adrenalin pályát egy új, "Mókus ösvény" csúszópályával egészítettük ki.

2021. augusztus 20,21 és 22-én meghosszabított nyitvatartással várjuk kedves vendégeinket. Ezen a négy napon reggel 10 órától egészen 22:00 várjuk a hozzánk ellátogatókat. Ezen a négy napon éjszakai felár NÉLKÜL próbálhatják ki az éjszakai kalandúrázást!

Ha nyitvatartási időn kívül, éjszaka (éjszakai túra) szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, kérjük hívja a elérhetőség menüpontban található telefonszámokat.


A Kalandtúra Park megújult pályarendszerrel 2020. június 13. – augusztus 31. között (a nyári szünet időtartama alatt) a szezon szerinti nyitva tartás szerint üzemel, vagyis minden nap nyitva tart!

Eső, viharos-erős szél esetén sajnos nem tudjuk látogatóinkat fogadni.

A Park nyitva tartásáról a "Nyitva tartás" menüpontban tájékozódhatnak.


Továbbra is várjuk iskolai, munkahelyi csoportok jelentkezését! Elérhetőségek a "Kapcsolat" menüpont alatt találhatók.

A Kalandpark „Hungary Card”, „HVG klubkártya”, „Kölyökbirodalom Családi Klubkártya” és „Természetjáró kártya”, valamint „Ajándék Erzsébet utalvány”, „Diákkedvezmény (diákigazolvány)” elfogadóhely.