Aktuális

Kapcsolat:

Információ, bejelentkezés:
30/519-1062

Szabad napokon:
30/519-1062,
70/395-2007

info@kalandturapark.hu

Cím:
Miskolctapolca, Garas sétány,
Csónakázó-tó mellett

Újra itt az ősz!
Őszi kikapcsolódás és osztálykirándulás:

Újra itt az ősz és ebben az időszakban is várjuk szeretettel kedves vendégeinket a Miskolctapolcai Kalandtúraparkban. Az éven számos új akadállyal várjuk a kalandtúrázni vágyó csoportokat, új és régi vendégeinket. Kibővült és teljesen megújult a piros pályarendszer. Az ország egyik legnehezebb pályáját, az Adrenalin pályát egy új, "Mókus ösvény" csúszópályával egészítettük ki.

Az őszi szünetben is nyitva tartunk 2021.10.23. - 2021.11.01. között. Ezeken a napokon rövidített nyitvatartással 11.00-tól várjuk kedves Vendégeinket 16:00-ig.

Ha nyitvatartási időn kívül szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, kérjük hívja a elérhetőség menüpontban található telefonszámokat.


Szeptemberi és októberi BOMBA AKCIÓ! A bejelentkezett csoportoknak, akik a kombinált pályára neveznek be, a csoportos jegyárból további 20% kedvezményt biztostosítunk.

A Kalandtúrapark 2021. szeptember 1-től hétvégenként tart nyitva!

Eső, erős szél esetén sajnos nem tudjuk látogatóinkat fogadni.

A Park nyitva tartásáról a "Nyitva tartás" menüpontban tájékozódhatnak.

A múlt évben nagy sikert aratott az iskolás csoportok körében az éjszakai kalandtúrázás. Az éjszakai túrázáshoz előzetes bejelentkezés szükséges! 10 főnként egy kisérő szülő vagy tanár inegyensen vehet részt a túrán.

Továbbra is várjuk iskolai, munkahelyi csoportok jelentkezését! Elérhetőségek a "Kapcsolat" menüpont alatt találhatók.

A Kalandpark „Hungary Card”, „HVG klubkártya”, „Kölyökbirodalom Családi Klubkártya” és „Természetjáró kártya”, valamint „Ajándék Erzsébet utalvány”, „Diákkedvezmény (diákigazolvány)” elfogadóhely.