Szolgáltatásaink

Kapcsolat:

Információ, bejelentkezés:
30/519-1062

Szabad napokon:
30/519-1062,
70/395-2007

info@kalandturapark.hu

Cím:
Miskolctapolca, Garas sétány,
Csónakázó-tó mellett

Egyéni kalandtúrák:

Bővebb információ a Cégünkről menüpont alatt olvasható.


Előre bejelentkezett csoportok részére

Előzetes bejelentkezés alapján a jegyárakból kedvezményt adunk, ill. a 14 éven aluliak számára ingyenesen biztosítjuk a képzett túravezetőt is, s ezen túl komplett osztálykirándulások (szállás, utazás, étkezés) leszervezését is vállaljuk külön szervezési költség felszámítása nélkül.

Mivel a csoportok részére kizárólagosságot biztosítunk a Park használatára az előre lefoglalt időpontban, ezért az alábbi lemondási feltételekkel tudjuk csak a bejelentkezéseket fogadni:

15–10 napon belüli lemondás esetén a lefoglalt létszámnak megfelelő jegyár 25%-át;

9–5 napon belüli lemondás esetén 50%-át;

4–1 napon belüli lemondás esetén 100%-át számlázzuk ki pályafoglalási díjként - amennyiben nem a rossz időjárás miatt történt a lemondás.


Megrendelt étkezésnél abban az esetben tudjuk csak a lemondást elfogadni, amennyiben a jelzett igénybevétel előtt legalább 3 nappal bejelentik a lemondást!

A 14 éven aluliak számára ingyenesen biztosítjuk a képzett túravezetőt.

„Hungary Card”, „HVG klubkártya”, „Kölyökbirodalom Családi Klubkártya”, valamint „Ajándék Erzsébet utalvány”, „Diákkedvezmény (diákigazolvány)” elfogadóhely
Cégek, intézmények részére

Csapatépítést, kikapcsolódást kínálunk felsőfokon!

A hagyományos csapatépítő tréningekkel ellentétben az outdoor-welness tréningjeink egyszerre kínálnak megoldásokat az egyén önértékelésének fejlesztése, a csapatszellem, csoportkohézió kialakítása mellet a stressz levezetésére, oldására is. Csapatépítő tréningjeink a klasszikus tréningfeladatokat és a szabadban végzett fizikai gyakorlatokat ötvözik egybe.

Az outdoor –wellness tréningek segítségével , kimozdítva a munkatársakat a megszokott komfortzónából, olyan döntési-megoldási lehetőségek elé állíthatjuk őket amelyeket jól bevált sztereotípiaként a későbbiekben kiválóan alkalmazhatnak a személyes vagy munkahelyi problémák kezelésében is.

Cégvezetők, humánerőforrás menedzserek figyelmébe ajánljuk: csapatépítő tréningjeinket szakképzett, gyakorlott oktatókkal, akkreditált formában végezzük, így a szakképzési hozzájárulás terhére is igénybe vehetők képzési szolgáltatásaink.

Teljes körű programszervezéssel állunk a jelentkezők rendelkezésére!


Lemondási feltételek fentebb, az iskolai csoportoknál olvashatók!

Csapatépítést, kikapcsolódást kínálunk felsőfokon!
Éjszakai kalandtúra:

Kizárólag szervezett csoportok részére 14 év felett!

Biztonsági felszerelésben, fejlámpákkal történik a végighaladás a pályarendszeren. Rendkívüli élmény, igazi kihívás az érzékeink számára!

Rendkívüli élmény, igazi kihívás az érzékeink számára!